Free cookie consent management tool by TermsFeed
Comenzi la:  0799 299 431 \  contact@policarbonat.ro \  Orar: L-V: 9-16

Termeni si conditii de utilizare

 

1.Termeni si conditii de utilizare

Accesarea, vizitarea, folosirea sau cumpararea produselor prezentate pe site-ul www.policarbonat.ro implica acceptarea termenilor si conditiilor mai jos enumerati. Pentru a fi informat despre toate conditiile de utilizare ale acestui site, va rugam sa parcurgeti toate sectiunile.
Policarbonat.ro isi rezerva dreptul de a face modificari si actualizari ale acestor termeni si conditii, precum si ale ofertei, fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor; de asemenea, Policarbonat.ro isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni si erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere sau erori ale produselor software utilizate pentru functionarea site-ului. Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile de fiecare data cand folositi acest site. Continuarea folosirii site-ului implica acceptarea modificarilor efectuate.
Continutul site-ului www.policarbonat.ro este proprietatea SC KADRA TECH SRL si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul scris al SC KADRA TECH SRL a oricaror elemente regasite in site, chiar daca aceste elemente poarta marcaje de protectie, atrage dupa sine consecintele prevazute de legislatia in vigoare.
Policarbonat.ro își rezervă dreptul de a refuza colaborarea cu clienții ce manifestă un comportament sau un limbaj neadecvat (agresiv, jignitor, licențios etc), sau clienți care au în istoricul comenzilor livrări refuzate.
Toate preturile afișate includ TVA!

Efectuarea unei comenzi pe site-ul www.policarbonat.ro reprezinta acordul dumneavoastra cu termenii si conditiile de mai jos:
 • Prin înregistrarea unei Comenzi pe Site, Cumpărătorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vânzătorul îşi derulează operaţiunile comerciale. De asemenea, la finalizarea înregistrării Comenzii pe Site, Cumpărătorul certifică faptul că a luat la cunoştiinţă condiţiile şi termenii de derulare a Contractului dintre acesta şi Vânzător, precum şi că este de acord cu acestea.
 • Notificarea primită de către Cumpărător, după efectuarea Comenzii are rol de informare şi nu reprezintă acceptarea Comenzii. Această notificare se face electronic (e-mail) sau telefonic.
 • Pentru motive justificate, Vânzătorul îşi rezervă dreptul de a modifica cantitatea Produselor şi/sau Serviciilor din Comandă. Dacă modifică cantitatea de Produse şi/sau Servicii din Comandă, va anunţa Cumpărătorul la adresa de e-mail sau la numărul de telefon puse la dispoziţia Vânzătorului la efectuarea Comenzii şi va returna suma achitată.
 • Pentru Comenzile ce urmează a fi livrate preţurile şi rezervările Produselor şi/sau Serviciilor sunt valabile 5 (cinci) zile de la înregistrarea Comenzii de către Cumpărător.
 • Sunt considerate documente ale contractului, certificatele de garanție, certificatele de conformitate, instrucțiunile de utilizare și orice alte documente care însoțesc produsele comandate de client.
 •  Clientul/Cumpărătorul poate efectua Comenzi pe Site, prin adăugarea Produselor şi/sau Serviciilor dorite în coşul de cumpărături, urmând a finaliza Comanda efectuând plata prin una dintre modalităţile indicate expres. Odată adăugat în coşul de cumpărături, un produs este disponibil pentru achiziţie în măsura în care există stoc disponibil pentru aceasta. Adăugarea unui produs în coşul de cumpărături, în lipsa finalizării Comenzii, nu atrage după sine înregistrarea unei comenzi, implicit nici rezervarea automată a Produsului/Serviciului.
 •  Prin finalizarea Comenzii Cumpărătorul consimte că toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumpărare, sunt corecte, complete şi adevarate la data plasării Comenzii.
 •  Prin finalizarea Comenzii, Cumpărătorul consimte că Vânzătorul poate să îl contacteze, prin orice mijloc disponibil / agreat de Vânzător, în orice situatie în care este necesară contactarea Cumpărătorului.
 •  Vânzătorul poate anula Comanda efectuată de către Cumpărător, în urma unei notificări prealabile adresate Cumpărătorului, fără nicio obligaţie ulterioară a vreunei părti faţă de cealalta sau fără ca vreo parte să poată să pretindă celeilalte daune-interese în următoarele cazuri:
 •  Neacceptarea de către banca emitentă a cardului Cumpărătorului, a tranzacţiei, în cazul plăţii online;
 • Invalidarea tranzacţiei de către procesatorul de carduri agreat de KADRA TECH S.R.L., în cazul plăţii online;
 • Datele furnizate de către Client/Cumpărător, pe Site sunt incomplete şi/sau incorecte;
 • În cazul în care Clientul/Cumpărătorul solicită retragerea din Contract în cadrul termenului legal de retragere din contract, în cazul în care Comanda este achitată, Vânzătorul va rambursa suma în maxim 14 (paisprezece) zile de la data informării Vânzătorului de către Cumpărător asupra deciziei sale de retragere din Contract. Suma va fi returnată dupa cum urmează:
 • Clientul care solicita retragerea din Contract va trebui sa completeze Formularul de retragere/retur existent pe site, in care v-a specifica toate informatiile cerute.
 • Pentru Comenzile achitate cu card online, returnarea sumei se va face prin restituire în contul din care a fost efectuată plata;
 • Vânzătorul va putea amâna rambursarea sumei până la primirea Bunurilor vândute sau până la primirea unei dovezi conform căreia acestea au fost expediate, în cazul în care nu s-a oferit să recupereze el însuşi Bunurile (se va lua data cea mai recentă).
 • În cazul în care un Produs comandat de către Cumpărător, nu poate fi livrat de către Vânzător, acesta din urmă va informa Clientul/Cumpărătorul asupra acestui fapt şi va returna în contul Cumpărătorului contravaloarea Bunului şi/sau Serviciului, în termen de maxim 7 (sapte) zile de la data la care Vânzătorul a luat la cunoştinţă acest fapt sau de la data la care Cumpărătorul şi-a exprimat în mod expres intenţia de reziliere a Contractului.
 • Comenzile primite în zilele de sărbătoare vor fi procesate în prima zi lucrătoare. Se consideră comanda validă acea comandă care are toate informaţiile cerute de formular completate corect. 

 

2. Prelucrarea datelor cu caracter personal

Informatiile furnizate catre Policarbonat.ro sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor), conform legilor in vigoare. Policarbonat.ro nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu incurajaza spam-ul, si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora. Orice utilizator are posibilitatea sa stearga din baza de date adresa de e-mail furnizata. Policarbonat.ro isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii.

Policarbonat.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii datorate erorilor sau eventualelor probleme de securitate ale serverului ce gazduieste site-ul nostru, sau actiunilor unor terte persoane.
Preturile din comenzi electronice generate automat sunt valabile 5 zile din momentul confirmarii acestora de catre un operator al Policarbonat.ro.
Taxa verde este inclusa in pretul afisat pe site pentru produsele electrice unde este cazul.
Policarbonat.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru diferentele de pret ale produselor expuse pe siteul www.policarbonat.ro cauzate de diferite erori in afisarea acestora pe site-ul www.policarbonat.ro.
Pentru produsele care se aduc pe baza de comanda, Policarbonat.ro nu poate garanta pretul si termenul de livrare.
Preturile si conditiile de livrare impreuna cu alte detalii legate de livrare se confirma numai de catre un operator al Policarbonat.ro.
Toate ofertele sunt valabile in limita stocului disponibil.
Pentru achizitionarea produselor ce se aduc pe baza de comanda se solicita achitarea in avans a produselor.
Produsele comercializate prin intermediul www.policarbonat.ro sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala si certificat de garantie daca este cazul.
Policarbonat.ro isi rezerva dreptul de a refuza colaborarea cu clientii ce manifesta comportament si limbaj neadecvat (agresiv, licentios etc.) sau care au in istoricul comenzilor livrari refuzate.
Greseli de tiparire. In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit introduse in baza noastra de date sau afisate gresit iar livrarea nu s-a efectuat inca, www.policarbonat.ro isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

 Preturile, ofertele, situatia stocului, specificatiile si imaginile pot fi schimbate fara o notificare prealabila.
 Toate produsele sunt insotite de factura si certificat de garantie unde este cazul.
 

3. Politica de returnare – Policarbonat.ro

Potrivit dispozitiilor OUG 34/2014 privind protectia consumatorului la incheierea si executarea contractelor la distanta : "Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului"
In cazul in care doresti sa returnezi produsele achizitionate, Policarbonat.ro iti garanteaza termenul de retur prevazut prin lege, si anume 14 zile de la primirea produsului

In consecinta, administratorul ofera clientilor sai, persoane fizice, posibilitatea sa returneze produsele cumparate, daca sunt respectate urmatoarele conditii:
- produsele  sa aiba ambalajul original intact (sa fie sigilate);
- produsele sa fie returnate conform procedurii (politica de retur), in ambalajul original, cu toate accesoriile si fara sa prezinte vreo urma de uzura/deteriorare.

In ambele situatii, clientul suporta cheltuielile de transport.Costurile returnarii sunt asumate in totalitate de catre administrator doar in cazul in care clientul   constata ca produsele primite nu corespund comenzii (sunt altele decat cele solicitate prin transmiterea acesteia).Adresa de retur este Str. Taietura Turcului, nr.47, Cladirea Kadra Tech, Cluj-Napoca, jud. Cluj Cod Postal 400285.
Policarbonat.ro va înapoia contravaloarea comenzii în cel mai scurt timp posibil, dar nu mai târziu de 14 zile de la primirea produsului returnat. Suma înapoiată cât și condițiile de returnare nu includ cheltuielile de transport.
(Policarbonat.ro) transferă sau se angajează să transfere proprietatea asupra unor produse către consumator, iar consumatorul plătește sau se angajează să plătească prețul acestora, inclusiv orice contract care are drept obiect atât produse, cât și servicii.
 

Procedura de returnare

Puteți solicita returul de produse în următoarele cazuri:
• Produsul livrat nu corespunde specificațiilor din site. Puteți solicita returnarea acestuia pentru înlocuire sau rambursarea integrală a contravalorii (în cazul în care produsul nu mai este disponibil).
• Produs nefuncțional în primele 48 ore (2 zile lucrătoare) de la recepție.În cazul în care produsul achiziționat a fost livrat nefuncțional sau prezintă vicii de fabricație, acesta va fi înlocuit cu un produs funcțional, în urma notificării scrise sau prin prezentarea la sediu în termen de 48 de ore de la primirea produsului.
• Produs în colet deteriorat. Pentru produsele ale căror colete prezintă deteriorări vizibile la primirea prin curier, vă recomandăm să refuzați recepția lor. Pentru dovezi, coletul poate fi fotografiat și se poate întocmi un proces verbal împreună cu reprezentantul firmei de curierat în care să fie menționată starea coletului din momentul livrării. Riscul de pierdere sau de deteriorare a produselor vă este transferat integral în momentul în care întrați în posesia fizică a produsului. Orice reclamație ulterioară nu va fi luată în considerare. În cazul în care se utilizează un transportator însărcinat de către consumator, riscul este transferat în momentul livrării produselor către transportator.
• Produse livrate greșit. În cazul în care s-a livrat alt produs decât cel comandat.
Costurile de retur pentru situațiile prezentate mai sus (nu și în cazul renunțării la cumpărare) cad în sarcina magazinului nostru.
Mențiune
În toate cazurile de mai sus, cu excepția celui referitor la defectele în perioada de garanție, produsele trebuie returnate în starea în care au fost primite, în ambalajul original și însoțite de toate accesoriile și documentele originale. Deteriorarea produselor sau punerea într-o stare ce face imposibilă revânzarea lor duce la refuzarea returului.

3.1. Retragerea din contract sau renunțarea la cumpărare - Persoane Fizice

Pașii care trebuie urmați:
1.Consumatorul completează FORMULARUL DE RETUR și îl trimite la adresa de e-mail contact@policarbonat.ro. Consumatorul are la dispoziție 14 zile de la primirea produselor pentru a anunța retragerea din contract. Formularele completate după 14 zile calendaristice nu sunt luate în considerare.
2.Așteptarea confirmării acceptării returului din partea Policarbonat.ro. Confirmarea acceptării returului se va face prin e-mail sau telefonic de către un reprezentant Policarbonat.ro în maxim două zile lucrătoare de la primirea Formularului de retur.
3.După primirea confirmării returului consumatorul va expedia produsul de returnat pe cheltuiala proprie în maxim două zile lucrătoare. Pentru expediere consumatorul poate să opteze pentru orice firmă de Curierat Rapid ce activează pe piața din România sau orice fel de modalitate de transport aleasa de acesta.
Produsul de returnat va fi trimis la adresa:
Adresa: Str. Taietura Turcului, nr.47, Cladirea Kadra Tech, Cluj-Napoca, jud. Cluj Cod Postal 400285.
Telefon: 0799 299 431

Obligatoriu pe colet se va menționa: Numele și prenumele, Adresa completă și Numărul de telefon al Expeditorului.

Obligațiile ce revin Policarbonat.ro

În funcție de opțiunea cumpărătorului, banii proveniți din stornarea produselor returnate se pot folosi pentru achitarea altui produs sau se pot returna.
Rambursarea sumelor se va face în contul indicat la completarea FORMULARULUI DE RETUR . Îndeplinirea obligației de rambursare se face în termen de maxim 14 zile de la primirea de către Policarbonat.ro a produsului returnat.
Obligațiile ce revin Consumatorului
Consumatorul suportă costurile de returnare.
Consumatorul la returnare unui produs trebuie să se asigure că:
-Produsele returnate sunt însoțite de manualul de utilizare (unde e cazul), certificatul de garanție în original și copie a facturii de achiziție.
- Produsul returnat trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat (în ambalajul original sigilat cu toate accesoriile și etichetele intacte)

Deteriorarea produselor sau punerea într-o stare ce face imposibilă revânzarea lor duce la refuzarea returului.

3.2. Retragerea din contract sau renunțarea la cumpărare - Persoane Juridice

Persoanele juridice au condiții speciale de retur, conform celor de mai jos:
1.Consumatorul completează FORMULARUL DE RETUR și îl trimite la adresa de e-mail contact@policarbonat.ro. Consumatorul are la dispoziție 3 zile de la primirea produselor pentru a anunța retragerea din contract. Formularele completate după 3 zile calendaristice nu sunt luate în considerare.
2.Așteptarea confirmării acceptării returului din partea Policarbonat.ro. Confirmarea acceptării returului se va face prin e-mail sau telefonic de către un reprezentant Policarbonat.ro în maxim două zile lucrătoare de la primirea Formularului de retur.
3.După primirea confirmării returului consumatorul va expedia produsul de returnat pe cheltuiala proprie în maxim două zile lucrătoare. Pentru expediere consumatorul poate să opteze pentru orice firmă de  Curierat Rapid ce activează pe piața din România sau orice fel de modalitate de transport aleasa de acesta.

Produsul de returnat va fi trimis la adresa:
Adresa: Str. Taietura Turcului, nr.47, Cladirea Kadra Tech, Cluj-Napoca, jud. Cluj Cod Postal 400285.
Telefon: 0799 299 431

Obligatoriu pe colet se va menționa: Numele persoanei juridice, Adresa completă și Numărul de telefon al Expeditorului.

Obligațiile ce revin Policarbonat.ro
În funcție de opțiunea cumpărătorului, banii proveniți din stornarea produselor returnate se pot folosi pentru achitarea altui produs sau se pot returna.
Rambursarea sumelor se va face în contul indicat la completarea FORMULARULUI DE RETUR . Îndeplinirea obligației de rambursare se face în termen de maxim 14 zile de la primirea de către Policarbonat.ro a produsului returnat.
Obligațiile ce revin Consumatorului
Consumatorul suportă costurile de returnare.
Consumatorul la returnare unui produs trebuie să se asigure că:
-Produsele returnate sunt însoțite de manualul de utilizare (unde e cazul), certificatul de garanție în original și copie a facturii de achiziție.
- Produsul returnat trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat (în ambalajul original sigilat cu toate accesoriile și etichetele intacte)
Deteriorarea produselor sau punerea într-o stare ce face imposibilă revânzarea lor duce la refuzarea returului.
Returnarea banilor se va face doar prin ordin de plată, indiferent de modalitatea de plată inițială.

3.3. Produse excluse, fără drept de returnare atât pentru Persoane Fizice cât și pentru Persoane Juridice

Următoarele categorii de produse nu se pot returna :
a) produse confecționate după specificațiile prezentate de consumator sau personalizate în mod clar
b) produse susceptibile de a se deteriora sau a expira rapid
c) produse consumabile desigilate aferente oricărei categorii de produse din ofertă
d) produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecție a sănătății sau din motive de igienă și care au fost desigilate de consumator - anumite produse din categoria ÎNGRIJIRE PERSONALĂ, MAMA ȘI COPILUL sau SPORT ȘI FITNESS care se folosesc pentru igiena / îngrijire corporală sau pentru alimentație.
e) produse care sunt, după livrare, potrivit naturii acestora, inseparabil amestecate cu alte elemente
f) înregistrări audio, video, sau programe informatice sigilate desigilate
g) furnizarea de conținut digital care nu este livrat pe un suport material
Aceste excepții se aplică conform Art. 16 din O.U.G. 34/2014.

De asemenea nu vor putea fi returnate:
1.Produsele care au fost aduse pe "Comandă Specială"*
*(COMANDĂ SPECIALĂ este definită ca fiind lista de produse comandată de către Consumator și care nu se află în stocul uzual al Furnizorului dar care pot fi livrate pe baza unei comenzi ferme și a plații unui avans, în termenii agreați de părți.)
2. Sumele încasate pentru Servicii (transport, manevrare, ambalare, testare, asamblare, sau orice alt serviciu listat în categoria Servicii prestat către consumator);

4. Modalitatea de plata


Clientul/Cumpărătorul poate efectua Comenzi pe Site, prin adăugarea Produselor şi/sau Serviciilor dorite în coşul de cumpărături, urmând a finaliza Comanda efectuând plata prin plata online cu cardul pe site-ul www.policarbonat.ro.
Pentru Comenzile achitate cu card online, returnarea sumei ( in cazul procedurii de retur ) se va face prin restituire în contul din care a fost efectuată plata.

5. Politica de livrare a produselor

              Termenul de livrare este cuprins intervalul 3 – 14 zile lucratoare in functie de tipologia de produs achizitionat dupa cum urmeaza:
 • In cazul produselor din categoria “ Motoare ventilatie + Incendiu “ acestea sunt expediat in temen de 3 zile lucratoare prin intermediul curieratului rapid cu exceptia in care in acceasi comanda sunt produse si din celelalte categori de produse comercializate caz in care livrarea se va face in termen de maxim 14 zile lucratoare prin intermediul flotei proprii;
 • In cazul oricarui produs care nu se incadreaza in sectiunea “ Motoare ventilatie + Incendiu “, livrarea se face in termen de maxim 14 zile lucratoare prin intermediul flotei proprii.\
Costul transportului este gratuit in cazul comenziilor peste valoarea 1500 lei cu cu TVA inclus iar in cazul comenziilor sub valoarea de 1500 lei cu TVAinclus se percepe un cost de transport de 119 cu TVA inclus.


 
Incercam sa va reconectam la Server... Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server... Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server... Reincarcare
Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙