Free cookie consent management tool by TermsFeed
Comenzi la:  0799 299 431 \  contact@policarbonat.ro \  Orar: L-V: 9-16
Despre noi
Bine ati venit pe policarbonat.ro!

Ești pe mâini bune : suntem specialiștii tăi în policarbonat, pentru ca toate proiectele tale să devină realitate simplu, rapid și durabil.

Cu peste 25 de ani experiență în domeniu, avem parteneriate cu mari producători europeni de policarbonat și suntem pregătiți să îți oferim consultanța specializată de care ai nevoie.

Cunoaștem toate secretele acestui material versatil și rezistent, potrivit atât pentru lucrări de uz comercial cât și casnic. De la garduri, la copertine, de la sere la luminatoare, de la închideri pentru balcoane la tavane false, orice proiect devine simplu folosind tipul de policarbonat potrivit.

Cauți policarbonat celular sau compact, opal, fumuriu sau transparent, accesorii pentru montajul plăcilor de policarbonat, te interesează trape de fum sau motoare pentru ventilație?

Ai ajuns unde trebuie: îți răspundem la toate întrebările, te consiliem ca să poți alege soluția potrivită pentru proiectul tău, îți livrăm prompt produsele de care ai nevoie, astfel încât să treci rapid la treabă.

Oferim o gamă largă de produse din placi de policarbonat Toate produsele pot fi achiziționate la dimensiunea exactă Oferim o garanție de potrivire a prețului

Oferta noastră cuprinde o gamă largă de produse din placi de policarbonat; în plus ai avantajul că toate produsele pot fi achiziționate la dimensiunea dorită și ești sigur că primești prețul corect.

Descoperă gama noastră de produse și să ai spor la treabă!
Incercam sa va reconectam la Server... Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server... Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server... Reincarcare
Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙