Comenzi la: 0799 299 431 \  contact@policarbonat.ro \  Orar: L-V: 9-16

Idei de Utilizare a Policarbonatului in Proiectele de Bricolaj

23/09/2022
Idei de Utilizare a Policarbonatului in Proiectele de Bricolaj
Placile de policarbonat sunt potrivite pentru a fi utilizate intr-o varietate de proiecte, atat in ceea ce priveste constructiile rezidentiale cat si comerciale. Policarbonatul este o structura avansata din plastic, care prezinta protectie impotriva razelor UV si o rezistenta la impact, de 250 de ori mai mare decat sticla. Pe langa acestea, placile de policarbonat prezinta o multime de alte avantaje precum: rezistenta la conditii meteo extreme, durabilitate ridicata, greutate redusa, izolare termica, eficienta energetica, plus o mare varietate de dimensiuni si culori atractive.

Astfel, este evident faptul ca policarbonatul este un material indispensabil in domeniul constructiilor. Insa cum poate fi acesta utilizat in proiectele de bricolaj? Iata cateva exemple de intrebuintare a acestui material, care pot exploata foarte bine avantajele oferite de placile de policarbonat:
 

Acoperisuri

Placile de policarbonat pot fi o alegere excelenta atunci cand vine vorba de realizarea unui acoperis. Fiind disponibil intr-o varietate de stiluri si culori, policarbonatul poate fi o varianta versatila pentru orice proiect. Acesta poate fi folosit ca si parte a structurilor de acoperis pentru terase, pergole, depozite, soproane si magazii sau chiar piscine. De asemenea, policarbonatul poate fi utilizat si ca luminator pentru acoperis, acolo unde aportul de lumina naturala in spatiile de lucru este important atat pentru eficienta si confortul celor care isi desfasoara activitatea acolo, cat si pentru reducerea costurilor cu energia.

Pe langa rezistenta acestui material si capacitatea de a proteja spatiile de ploaie, zapada sau chiar grindina, policarbonatul confera un aport ridicat de lumina, fara sa blocheze complet soarele. In plus, este usor de prelucrat si manevrat.
 

Garduri

Gardurile reprezinta un alt proiect de bricolaj in care te poti folosi de placile de policarbonat. Unele dintre avantajele gardurilor realizate din policarbonat sunt reprezentate de rezistenta,  durabilitate, aspect placut sau chiar izolare fonica. Astfel, fiind un material atat de puternic, policarbonatul are capacitatea de a rezista diferitelor fenomene meteo extreme, vanturilor puternice sau chiar loviturilor. De asemenea, gardul din policarbonat este mult mai usor de intretinut de-a lungul timpului, nefiind nevoie sa fie vopsit sau slefuit precum un gard realizat din lemn.

In plus, policarbonatul se prelucreaza usor, iar daca vorbim de policarbonatul celular, acesta este un excelent izolator fonic. Astfel, datorita golulul de aer din cavitatea celulelor, zgomotele puternice din exterior sunt absorbite.
 

Sere

Pentru cei interesati, placile de policarbonat pot fi materialul perfect pentru construirea serelor sau a solariilor. Usurinta de prelucrare il fac ideal pentru proiecte complicate in care este necesara o manipulare complexa. Realizarea serelor din policarbonat prezinta numeroase avantaje precum: posibilitatea cultivarii si cresterii tuturor culturilor in orice perioada a anului; durata lunga de viata, policarbonatul fiind un material foarte rezistent la diferiti factori externi si nu necesita demontare pe perioada iernii. Mai mult decat atat, transparenta policarbonatului permite luminii sa treaca pentru a spijinii o crestere sanatoasa a plantelor.

Selectia noastra de produse din foi de policarbonat cuprinde: policarbonat celular, policarbonat compact, policarbonat cutat si sere din policarbonat. Rasfoieste gama noastra de produse si alege-ti materialele necesare pentru realizarea urmatorului tau proiect de bricolaj. Noi iti oferim consulanta specializata de care ai nevoie!


Incercam sa va reconectam la Server... Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server... Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server... Reincarcare
Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙